Publicitat
Publicitat

Andorra Telecom uneix la telefonia mòbil i la fibra òptica amb el nou servei Òptima

Aquesta nova oferta, que ja es pot contractar trucant al 115 o bé a través de l'agència comercial, comportarà, a més, una reducció del 20% en el preu dels forfets de mòbil, a partir del Forfet Mobiland 29 i superiors

El director de Relacions amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha presentat, aquest dimarts al migdia a l'oficina comercial de la parapública, la nova oferta Òptima, producte que integrarà la telefonia mòbil dins el paquet de fibra òptica en què ja s'inclou Internet, televisió i telèfon fix. Aquesta nova oferta, que es promocionarà durant la Fira d'Andorra i que des d'aquest dimarts ja es pot contractar trucant al 115 o bé a través de l'agència comercial, comportarà, a més, una reducció del 20% en el preu dels forfets de mòbil, a partir del Forfet Mobiland 29 i superiors. En aquest sentit, Casadevall ha recordat que "l'any 2008 ja es va integrar la telefonia fixa, Internet i la televisió en alta definició dins d'un mateix accés i ara, amb aquest nou servei, es fa un pas més per afegir també la telefonia mòbil". Respecte a la reducció del preu dels forfets, Casadevall ha recalcat que hi ha un elevat nombre de clients que ja disposen del paquet de fibra i de telèfon mòbil i que, per tant, obtindran un descompte significatiu només acollint-se a la nova oferta. "Amb el descompte del 20%, la tarifa del Forfet Mobiland 29, forfet a partir del qual ja es pot adquirir aquest nou servei, tindrà un cost de només 23 euros", ha detallat.

Quant als terminis de contractació, el director de Relacions amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha precisat que "aquest nou servei té uns condicionants, ja que no tots els forfets de mòbil i paquet de fibra serveixen". Així, Casadevall ha detallat que per fer-se amb el servei Òptima "cal tenir contractat un Forfet Mobiland 29 o superior i el paquet Triple Play de 69 euros que inclou Internet, televisió i telèfon fix".

En relació amb el descompte que Andorra Telecom ofereix dins d'aquesta nova oferta, la contractació d'Òptima comportarà un descompte del 20% en l'import dels forfets de mòbil de 29, 49, 69 i 99 euros. D'aquesta manera, tal com ha indicat Casadevall, l’usuari podrà sumar a la seva oferta d’Internet, televisió i telèfon fix qualsevol dels forfets de mòbil de 29, 49, 69 i 99 euros, obtenint en tots els casos un descompte del 20% sobre l’abonament mensual. En aquest sentit, el director de Relacions amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, ha comentat que dels 67.000 telèfons mòbils que hi ha al Principat, "uns 45.000 són Forfets Mobiland i, d'aquests, 20.000 aproximadament tenen contractat Forfet Mobiland 29 o superior". "Hem calculat que uns 8.000 clients podrien gaudir o estarien molt a prop de complir amb les condicions de contractació per adherir-se a aquest nou servei", ha assegurat.

En el cas de les empreses, podran afegir un o dos Forfets Mobiland des de 29 euros o Mobiland Emprenedor, amb el corresponent descompte del 20%, a un dels següents paquets contractats: paquet de fibra de 69 euros, paquet Pro basic FTTH i Paquet Locals Públics.

La Champions segueix pendent

D'altra banda, després de ser preguntat sobre l'estat en què es troba l'acord per oferir la programació de la Champions, Casadevall ha comentat que "ens consta que encara no s'ha tancat la negociació entre Movistar i Mediapro" i, per tant, "de moment haurem de seguir a l'espera".