Andorra la Vella vol convertir el Parc Central en un referent d'oci i cultura

La capital convoca un concurs públic per a la concessió del bar-restaurant per un període de quinze anys

El comú d'Andorra la Vella publicarà aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un concurs nacional per adjudicar novament la concessió del bar-restaurant del Parc Central per un període de quinze anys. L'objectiu és emplaçar-hi un espai gastronòmic, artístic, cultural i d'oci nocturn per als habitants de la capital, i que pugui dinamitzar econòmicament la zona del parc. Es descarta, inicialment, que la concessió pugui ser per a una discoteca.

La renovació de la concessió de l'espai suposarà també un complement a la ubicació provisional de la sala d'exposicions del Govern, que es traslladarà al mateix Parc Central durant el 2021 i hi romandrà fins que no estigui construïda la ubicació definitiva de l'espai expositiu al nou edifici d'Andorra Telecom, que se situarà a l'avinguda Meritxell.

Els interessats a participar de la concessió hauran de pagar un cànon i assumir el cost de la remodelació interior de l'edifici. Es valorarà, entre altres aspectes, la qualitat i l'interès del projecte d'acord amb els criteris estètics, de dinamització econòmica i d'interès turístic. Les ofertes es podran presentar fins al 10 de desembre.