Andorra la Vella donarà suport econòmic a Llovera

El Comú d'Andorra la Vella ha homenatjat el pilot andorrà. A l'acte hi han assistit un centenar de persones

El Comú d’Andorra la Vella ha fet aquest dimarts un reconeixement a Albert Llovera. Un centenar de persones s’han aplegat a la sala del Consell de Comú per escoltar les paraules de l’esportista. Llovera ha explicat l'experiència del Dakar, que es va celebrar aquest gener a l’Argentina i a Bolívia. En aquest sentit, ha indicat que aquest reconeixement és el premi que "més il·lusió m'ha fet". L’esportista ha aprofitat la visita a Casa Comuna per escriure al llibre d’honor del Comú i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, li ha fet entrega d’una insígnia.

La sala del Consell de Comú d’Andorra la Vella ha quedat plena de gom a gom aquest dimarts a la tarda en l’homenatge a Albert Llovera. La cònsol major, Conxita Marsol, ha avançat que a part del suport moral que ja rep per part de la ciutadania, si repeteix el Dakar o té alguna altra iniciativa “intentarem dins de les nostres capacitats estar al seu costat i ajudar-lo econòmicament", perquè és un gran exemple per a tots els ciutadans del país, ha afegit. D’altra banda, el pilot andorrà ha indicat que per participar en una cursa com aquesta es necessiten molts diners i encara que "les aportacions siguin petites t’ajuden a motivar-te més i a continuar treballant".

Marsol ha destacat que se senten molt orgullosos de l’Albert, ja que és una persona que ha superat moltes adversitats, ha acabat el Dakar i creu que és "el veritable guanyador d’aquest Dakar". De la seva banda, el pilot ha dirigit unes paraules al nombrós públic i ha donat les gràcies a tota la ciutadania. A més, Llovera ha aprofitat per explicar a l’auditori que el Dakar damunt del camió va ser molt "agradable però no s’ha d’oblidar que al Dakar es pateix". Llovera ha assegurat que els dos primers dies van ser "molt complicats" però després "cada dia gaudíem més".

Entre el públic hi havia el pilot andorrà, Cristian España, que també va participar en aquesta edició del ral·li. Durant el torn de preguntes, España ha indicat a Llovera que l’any que ve el vol tornar a veure al Dakar perquè s’ho mereix.