Andorra la Vella torna a licitar els treballs de la Rotonda amb la vista posada al juliol

En un nou concurs l'adjudicació dels treballs es farà per lots

El comú d’Andorra la Vella ha declarat desert el concurs nacional per adjudicar les obres de remodelació i embelliment de la plaça de la Rotonda i dels trams de l’avinguda Meritxell adjacents que no van ser remodelats en les obres que es van fer l’any passat. Aquesta decisió ha estat presa, tal com han informat des de la corporació comunal, per una “qüestió tècnica”, ja que s’ha pres la decisió de fer un nou concurs i que l’adjudicació d’aquests treballs es faci per lots.

La voluntat d’aquests treballs, que no seran de tanta importància com els que es van fer a l’avinguda el 2018, és garantir la connectivitat entre la part per a vianants i la part rodada de l’avinguda, és a dir, que les persones que hi transitin vegin que la zona comercial continua malgrat hi ha trànsit de vehicles i la plaça de la Rotonda enmig. 

Tal com informen des del comú, s’ha reservat una partida de 600.000 euros per poder fer aquestes obres i un cop es rebin les ofertes es decidirà com procedir per executar-les, ja que es podrien fer en més o menys lots. El fet d’adjudicar aquests treballs per lots permetria, per exemple, separar conceptes com el mobiliari i les obres en si.

Les empreses interessades en participar en aquests treballs tenen fins a finals d’aquest mes d’abril per presentar les seves ofertes. En cas que s’adjudiquin, les previsions del comú és que puguin començar a principis de maig per estar enllestides al mes de juliol.