Andorra serà la seu del 62è Congrés de l'Skal Espanya

L'anunci s'ha fet aquest dimecres, dins el recinte firal de Fitur a Madrid

Andorra acollirà, del 10 al 17 de maig, el 62è Congrés de l'Skal Espanya. Ho han anunciat, aquest dimecres, en el marc de Fitu, el vicepresident de l'Skal Club Andorra, Raymond Juan, i la gerent de l'empresa 'My World of Experiences', Bianca Meeuwissen, que és qui organitza el congrés.

El proper Congrés de l'Skal Espanya inclourà jornades de treball, oportunitats per a la creació de xarxes de negoci entre empreses i taules rodones. El programa també comptarà amb diverses activitats postcongrés, per tal que els participants descobreixin la destinació d'Andorra a través de l'àmplia oferta de turisme actiu, la cultura, el termalisme i la gastronomia.

Per organitzar aquest congrés, que es desenvoluparà al Centre de Congressos de la capital andorrana, l'Skal Club Andorra (membre de l'Skal Internacional) comptarà amb la col·laboració principal del comú d'Andorra la Vella i Andorra Turisme. S'espera que hi participin un centenar de congressistes, la majoria espanyols, però també representants d'altres delegacions d'arreu del món.

L'anunci de la seu del congrés s'ha fet al recinte firal de Fitur a Madrid, un dels salons de turisme més importants d'Iberoamèrica. L'edició de l'any passat de la fira va batre rècords de participació, amb gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països o regions.

Coincidint amb la presentació, s'ha aprofitat per donar a conèixer als assistents els atractius d'Andorra com a destinació de turisme de negocis. A més, Skal Espanya ha entregat el Premi Important de Turisme 2018, en reconeixement a la feina feta dins l'organització a favor de la promoció del turisme.

Skal Internacional és l'organització líder de professionals del turisme, ja que compta amb més de 15.000 membres a nivell mundial. És l'única entitat que engloba a executius de tots els sectors de la indústria.