Publicitat
Publicitat

Antonio Orozco, Lax'n Busto i Blaumut, a la Festa Major de Sant Julià

Una de les novetats d'aquesta edició és la nit de concerts del dilluns, dedicada al públic jove

Més de cinquanta activitats conformen la programació per celebrar la Festa Major de Sant Julià de Lòria, que aquest any tindrà lloc entre els dies 24 i 28 de juliol. La programació cultural i esportiva està caracteritzada per la diversitat d'activitats dirigides a totes les edats, des d'espectacles d'animació i activitats lúdiques per als nens, fins a disco mòbils i campionats per a joves, o havaneres i animacions de carrer per a adults.

Després de l'èxit que va tenir l'any passat la nit dedicada al públic adult celebrada el diumenge, "aquest any seguirem potenciant aquest dia perquè l'any passat va venir molta més gent de la que esperàvem", segons ha explicat la consellera de Cultura, Maria Servat, durant la presentació de la programació. En aquesta ocasió, el grup protagonista serà el famós 'Fórmula V' amb temes com 'Vacaciones de Verano', 'Cuéntame', 'Un rayo de sol', o 'Eva María'.

Una de les novetats que ha presentat el Comú per a aquesta edició, és la nit de concerts que se celebrarà el dilluns, i que està dedicada al públic jove. A les 22.30 hores, començarà l'actuació de 'Blaumut' que presentarà el seu nou disc 'El primer arbre del bosc'. A partir de la mitjanit, serà el tron de 'Lax'n Busto', un dels grups amb més repercussió de la música popular a Catalunya. A continuació, actuarà 'Pepet i Marieta' amb els temes del disc 'La sal de la vida'. Finalment, tancarà la nit 'Komanem', una de les bandes andorranes amb més activitat fora del Principat.

El concert estrella del dimarts serà amb Antonio Orozco, que segons la consellera, "és el reclam més important de la Festa Major". El reconegut cantant ja va actuar a Sant Julià durant les festes de l'any 2004, i ara, "de nou hem decidit apostar per algú que està a l'ordre del dia". El concert tindrà lloc a les 12 de la nit a la plaça de la Germandat.

Entre totes les activitats, cal destacar també una altra novetat, com és la major implicació de l'Esbart Laurèdia que tornarà a presentar l'espectacle estrenat el passat 17 de maig a l'Auditori Claror, 'Andorra, bonica, jardí del Pirineu'. La cap de Cultura del Comú de Sant Julià, Laura Rogé, ha explicat que "aquest espectacle està molt vinculat amb les tradicions de la parròquia i les nostres festes i va tenir molt d'èxit".

Finalment, destacar també algunes activitats esportives que es realitzaran per primer cop dins la programació, com ara una activitat de zumba per al dissabte a la plaça de la Germandat, o l'activitat lúdica 'Volta'l' en què el públic podrà provar els Segway a través d'un petit circuit.