Publicitat
Publicitat

Arantxa Sánchez Vicario haurà de pagar les costes del judici a Andorra

Sánchez Vicario va denunciar a la seva família a Barcelona i Andorra perquè li tornessin els diners que presumptament havien desaparegut dels seus comptes, tal com publica el portal 'Economiadigital.es'

L'extenista Arantxa Sánchez Vicario haurà de pagar les costes del judici a Andorra en què denunciava als seus pares i al seu exadvocat Bonaventura Castellanos de robar-la, segons publica el portal 'Economiadigital.es'. Sánchez Vicario va denunciar la seva família a Barcelona i Andorra perquè li tornessin els diners que presumptament havien desaparegut dels seus comptes, però en els dos casos les demandes han estat rebutjades. En aquest sentit, el Tribunal de Corts ha condemnat a Sánchez Vicario a pagar al seu exadvocat les costes del judici.

El portal recorda que l'extenista va guanyar 17 milions de dòlars, segons Prize Money, i es calcula que va obtenir-ne 13 en patrocinis, fent un total de 30 milions de dòlars. Però ella assegura que va guanyar 45 milions i que el seu pare i els seus exadvocats van crear una estructura financera per robar-li els diners.