Arcalís obre aquest dijous

Les baixes temperatures i les darreres nevades han permès que l'estació pugui avançar dos dies la temporada a una part de les seves instal·lacions

L'estació d'Ordino Arcalís avança la temporada i obrirà les seves instal·lacions aquest dijous. L'equip tècnic "ha valorat les condicions de la neu" i ha conclòs que "una part important de l'estació" té condicions "òptimes" i es pot garantir "la seguretat" a les seves pistes, informa Arcalís a través d'un comunicat. També han ajudat les baixes temperatures dels darrers dies, que han permès fabricar neu artificial, així com les nevades que han augmentat els gruixos de neu de la base.

S'està treballant en el condicionament dels traçats, l'abalisament i la posada a punt dels serveis. Durant les properes hores, informa l'estació, es detallarà el nombre de remuntadors i pistes que s'obriran al públic. Però d'inici, s'obriran diverses pistes que connecten el sector de la Coma fins a la base de l'estació a l'Hortell. Tots els serveis estaran en funcionament.

Es podrà esquiar a Ordino Arcalís amb el forfet de temporada de Vallnord, amb el d'Ski Andorra i amb el de Grandvalira, previ pagament del suplement de 90 euros en el cas dels adults i de 25 euros en el cas dels infants. Pel que fa als forfets de dia, es poden adquirir online i també a les taquilles de l'estació. A més, es podrà esquiar amb el forfet de més de dos o més dies Vallnord, i el multidia Ski Andorra, així com amb el forfet extraescolar d'Andorra, que ja és disponible per la seva compra online al web d'Ski Andorra.