Publicitat
Publicitat

Arrenca l'Andorra Shopping Festival

Els sis artistes participants han inaugurat aquest divendres l'esdeveniment davant l'obra 'Pegs&Pegs' de Fiona Morrison

L'Andorra Shopping Festival ja ha donat el tret de sortida a un mes d'activitats i animacions al carrer amb l'objectiu d'atreure visitants i posicionar el país com una destinació turística de compres. Els sis artistes que participen en les mostres d'art a diferents espais del país han inaugurat aquest divendres l'esdeveniment davant l'obra 'Pegs&Pegs' de Fiona Morrison, un cub amb pinces de fusta originals i una projecció d'objectes que deixaran anar la imaginació dels visitants.

Des d'Andorra Turisme, el seu gerent, Betim Budzaku, ha valorat les bones xifres d'ocupació que s'esperen per al pont del Pilar i confia que el fet que l'Andorra Shopping Festival coincideixi amb la Nit Vivand "ajudi que la gran quantitat d'activitats faci que els turistes repeteixin i tornin a Andorra". A més, ha confiat que "la gran quantitat d'oferta farà que les pernoctacions siguin més llargues", un dels principals objectius d'Andorra Turisme.

Tanmateix, el gerent d'Andorra Turisme ha recordat que aquest any s'ha hagut de fer així per l'absència del pont de Tots Sants i que "la idea és tornar l'any que ve als nostres orígens i que l'Andorra Shopping se celebri al novembre i la Nit Vivand al pont del Pilar".

La inauguració de l'esdeveniment s'ha celebrat aquest divendres amb l'objectiu de donar major visibilitat a la part artística. Així doncs, els artistes participants han pogut donar a conèixer les seves obres elaborades per a l'ocasió. Es tracta de 'Hats' d'Òscar Fernández, 'Walking' de Samantha Bosque, 'Pegs&Pegs' de Fiona Morrison, 'Curtains' d'Anna Mangot, '1/2 Tights' d'Ahmed Keshta, i 'Haberdasher's' d'Helena Guàrdia.