Arriba la neu a totes les cotes

Es necessiten equipaments especials per passar el port d'Envalira, per accedir a França i a la CG3, a partir del Serrat

Les previsions s'han complert i aquesta matinada ha començat a nevar amb intensitat a tot el país, especialment a les cotes més altes, tot i que Andorra s'ha aixecat emblanquinada també a la seva zona més al sud, a tocar de la frontera. Es preveu que les nevades es mantinguin durant les properes hores i augmentin els gruixos de neu.

Segons informa mobilitat, a primera hora del matí es necessitaven equipaments especials a la CG2, a la sortida d'Escaldes, a la CG3 i CG4 a la sortida de la Massana, i a l'RN22 per accedir a França. A més, el pas de vehicles de més de 19 tones per la frontera francoandorrana està restringit.

Al migdia l'obligatorietat dels equipaments especials s'ha reduït a la CG3 a partir del Serrat, al port d'Envalira i a l'accés a França

La nevada coincideix amb l'obertura de pistes a Vallnord. Grandvalira ho farà dissabte. Totes dues estacions obren de manera parcial, però les darreres precipitacions poden permetre ampliar els quilòmetres esquiables. De fet, a Grandvalira han confirmat que han caigut uns vint centímetres i per a aquest divendres a la tarda esperen més nevades.

Etiquetes