Un vianant, ferit lleu a Sant Julià de Lòria

Els fets han tingut lloc a l'avinguda Francesc Cairat

Un vianant, resident de 35 anys, ha estat atropellat aquest divendres a la CG1 al seu pas per la parròquia de Sant Julià de Lòria. Els fets han tingut lloc just davant dels números 9 i 11 de l'avinguda Francesc Cairat, on hi ha un pas de vinants entre l'oficina de Naturlandia (antiga gasolinera de cal Jaumet) i l'edifici Riera.

El ferit ha estat traslladat en una ambulància a l'hospital i el trànsit ha estat regulat pel Servei de Circulació de la parròquia laurediana. La causant de l’atropellament ha estat una col·lisió en cadena. El ferit ha ingressat al servei d’Urgències de l’hospital però no s’han detectat lesions de gravetat. L’home ha patit un traumatisme cranioencefàlic lleu i contusions a les dues cames, i es quedarà en observació a Urgències en previsió de ser donat d'alta. La intervenció dels equips sanitaris ha obligat a interrompre la circulació poc abans del migdia i s'han generat retencions.

Segons les primeres investigacions, l'home creuava pel pas de vianants amb el seu semàfor amb verd i un cotxe, que ha arribat a més velocitat de la marcada, ha topat amb els cotxes que estaven aturats.

D'altra banda, cal destacar que l'home de 57 anys que va ser atropellat dimarts al vespre a Andorra la Vella i que va patir un traumatisme toràcic i abdominal greu continua ingressat a l'UCI de l'hospital Sant Pau de Barcelona, on va ser traslladat arran de la gravetat de les lesions.