Autobús gratuït als cementiris d'Escaldes-Engordany

El servei funcionarà els dies 31 d'octubre i 1 de novembre de 10 a 17 hores

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el comú d’Escaldes-Engordany posa a disposició de tots els ciutadans i les ciutadanes un servei gratuït d’autobús per desplaçar-se al cementiri del Pessebre o al cementiri de la Plana segons informa el comú. El servei està en funcionament els dies 31 d’octubre i 1 de novembre a partir de les 10 del matí fins a les 17 hores.

El recorregut que efectuarà és el següent: pont de l’avinguda Copríncep de Gaulle, avinguda del Pessebre (cementiri del Pessebre), carrer Josep Viladomat, avinguda de les Escoles, avinguda Carlemany, avinguda Pont de la Tosca i carretera d’Engolasters fins al cementiri de la Plana. Per tal de distingir aquest autobús de la resta de serveis habituals el vehicle portarà un distintiu amb el nom de Servei de Cementiri.

D'altra banda, aquest dimarts Escaldes-Engordany celebra la castanyada de la mà de l’Associació dels Amics del Pont dels Escalls. Així, el comú informa que totes aquelles persones que vulguin menjar castanyes i gaudir del caliu i la bona companyia només s’han de dirigir a la plaça dels Dos Valires a partir de les 22 hores.

Aquest acte se suma a les diverses activitats que s’organitzen des del comú per celebrar la festivitat de Tots Sants durant aquesta setmana, com la festa a la llar de jubilats, a les escoles bressol, la programació de Tots Sants d’Esports i d’Infància amb motiu de les vacances escolars o els tallers del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany.