Publicitat
Publicitat

Balanç satisfactori de la temporada a Vallnord Pal-Arinsal

S'ha arribat a 503.000 dies d'esquí venuts i la facturació ha estat superior a anys anteriors

Les pistes de Vallnord Pal-Arinsal han tancat aquest dilluns superant les previsions que s'havien marcat per a aquesta temporada. L'estació de la Massana ha tancat amb unes dades similars quant a ocupació respecte de l'hivern 2015-2016, però amb "números rècord" pel que fa a facturació, tal com assenyalen, i després de 503.000 dies d'esquí venuts i 137 jornades que arrencaven el passat 2 de desembre.

D'aquesta manera, i tot i que el nombre de visitants s'ha mantingut respecte de la xifra aconseguida les darreres temporades, cal destacar un augment de la despesa per part d'aquests usuaris, la qual cosa ha portat una vegada més a l'estació massanenca a sobrepassar les xifres de facturació, gràcies, tal com afegeixen des de Vallnord, "als recursos dedicats a la modernització i els esforços posats en propostes diferencials" com poden ser les sessions de ioga a 2.200 metres d'altitud. A més, posen en relleu les excel·lents condicions de neu que s'ha pogut gaudir al llarg de tota la temporada.

Des de l'estació es fa un balanç molt satisfactori i, en aquest sentit, el director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, ha volgut ressaltar la importància d'invertir tot pensant en el client. Així, s'ha referit a millores com, per exemple, la renovació del restaurant Xalet Igloo, a Arinsal, que enguany ha comptat amb una nova terrassa de més de 180 metres. Per a Marticella, els esforços destinats a la comoditat de l'usuari "marquen la diferència i el resultat es fa evident un cop vist el balanç positiu".

I l'activitat a l'estació no s'atura, ja que el 20 de maig les instal·lacions de la Massana tornen a obrir les seves portes amb el Vallnord Bike Park i posant en ple funcionament, de cara a l'estiu, el Mountain Park. D'aquesta manera, Vallnord – Pal Arinsal allarga la seva obertura 10 mesos l'any. Per tercer any, els dies vinents es posarà a la venda el forfet Bike & Ski, del qual s'espera una vegada més, i seguint la tendència dels passats anys, una "molt bona rebuda" per part dels clients. Aquest forfet, que es podrà adquirir a partir del dia 20 d'abril, donarà accés a totes les instal·lacions de Vallnord tant a l'estiu com a l'hivern.