El ‘Black Friday’ torna a Andorra

El Principat acollirà, entre el 24 i el 26 de novembre, jornades de descomptes i promocions als establiments

El Principat celebrarà un any més el 'Black Friday'. La cita se celebrarà durant els dies 24, 25 i 26 de novembre, impulsada per Andorra Turisme.

Aquest esdeveniment, que ja es comença a consolidar al Principat, oferirà diversos descomptes i promocions que proposaran els establiments comercials que se sumin a aquesta iniciativa, tal com han informat des d'Andorra Turisme.

Per tercer any consecutiu, Andorra Turisme posarà en marxa una campanya de comunicació als mercats de proximitat per donar a conèixer aquest esdeveniment i que es realitzarà del 16 al 24 de novembre. En concret, s’activaran insercions publicitàries en diversos mitjans de premsa escrita de Catalunya i pel sud de França es faran insercions a premsa i comunicació en línia.

El 'Black Friday' va néixer cap als anys 60 als Estats Units i, des de llavors, s’ha estès arreu del món, convertint-se en una tradició comercial, a més d’un referent per l’inici de la temporada de les compres de Nadal. Andorra s’afegeix a aquesta iniciativa comercial, amb l’objectiu d’atreure turistes interessats en l’oferta de compres del país.