El 'Black Friday', del 29 de novembre a l’1 de desembre

És una tradició importada dels Estats Units i representa per a molts el tret de sortida per fer les compres nadalenquesUn any més torna al Principat el ' Black Friday', en concret del 29 de novembre a l’1 de desembre, tres dies per aprofitar les ofertes que oferiran els comerços d’Andorra. Per cinquè any consecutiu, Andorra Turisme engega un pla de comunicació als mercats de proximitat d’Espanya i França, en diferents suports, per tal de donar a conèixer l’acció.

Tal com informen des d'Andorra Turisme, en el cas de Catalunya la comunicació es va iniciar el 19 de novembre en mitjans de la premsa escrita amb insercions publicitàries. Pel que fa al sud de França, Tolosa i Perpinyà, aquest dijous comença el període de campanya mitjançant la premsa escrita generalista i les xarxes socials.

A més, es recolza la campanya des del web www.visitandorra.com, les xarxes socials d’Andorra World, així com a través de la newsletter d’aquest mes de novembre.

El 'Black Friday', una tradició importada dels Estats Units, representa per a molts el tret de sortida per realitzar les compres nadalenques i tant turistes com residents podran gaudir de les promocions que proposaran els establiments comercials del país.