Boixader, nou director adjunt de la policia

Lasne compaginarà aquest càrrec amb les funcions de coordinació de les quatre àrees que conformen el cos

Jordi Boixader s’incorpora a l’organigrama de la direcció de la policia com a director adjunt i se suma, d’aquesta manera, a Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla. Tal com ha posat en relleu el ministre portaveu, Jordi Cinca, aquests canvis es duen a terme per fer front “als nous reptes als quals ha de fer front la policia”. A més, Lasne compaginarà la feina de director adjunt amb les funcions de coordinació de les quatre àrees que conformen el cos i de tots els directors adjunts.

Així, es pretén donar a la direcció una visió “més transversal”. Tal com informen des del Govern, els directors adjunts ja no seran, al mateix temps, caps d’una divisió concreta del cos, que s’eliminen, i tots dirigiran conjuntament les diferents àrees de la policia.

Cinca ha remarcat que aquest és “el primer pas per actualitzar l’organigrama de la policia” i es donaran “els següents passos “ en les setmanes vinents, ja que la voluntat és la “d’anar fent evolucionar l’organigrama del cos”. De fet, es duran a terme canvis puntuals dins les diferents àrees incidint en l’especialització de les funcions encomanades.

Boixader va ingressar al cos el 1983 i compta, per tant, “amb una extensíssima experiència”. Al llarg de la seva carrera ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat, entre les quals cap de la unitat de Circulació, cap de la unitat de Fronteres i Estrangeria i sotscap de l’àrea Tècnica. Des del 2014 ha ocupat el càrrec de cap de la unitat d’Investigació Criminal General.

Etiquetes