Publicitat
Publicitat

Els Bombers rescaten un altre gos tancat en un cotxe

L'animal, que va sobreviure, es trobava tancat en un vehicle aparcat a ple sol a Andorra la Vella

Els Bombers van haver de rescatar ahir un altre gos a qui la seva propietària havia deixat tancat dins d'un cotxe a ple sol. L'animal es trobava dins d'un vehicle estacionat a l'aparcament d'un centre comercial d'Andorra la Vella.

Tal com han explicat els Bombers, al voltant de les dotze del migdia van rebre l'avís d'un particular, que els alertava de la situació. En arribar al lloc dels fets van poder constatar que les finestres del cotxe estaven lleugerament abaixades, però que l'animal ja mostrava signes de deshidratació, tenint en compte que el cotxe es trobava aparcat a ple sol.

Els tres bombers desplaçats fins a l'aparcament van procedir a obrir una porta del vehicle, a rescatar l'animal i a donar-li aigua, i van constatar que estava bé de salut. Posteriorment, el van entregar a la seva propietària, una turista francesa.

En paral·lel, els Bombers van avisar a la Policia, que es va desplaçar fins al lloc dels fets. Els agents van prendre les dades a la propietària i van trametre l'informe a la Batllia. Igual que en el cas del gos mort a Canillo, ara serà la Justícia qui haurà de determinar si cal emprendre accions per una possible negligència de la propietària.