Publicitat
Publicitat

Bon temps i bona afluència a la Fira dels Capricis

90 comerciants aprofiten aquest diumenge per treure els productes al carrer del barri de Rocacorba

Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest diumenge la ja habitual Fira dels Capricis, amb 90 paradistes i amb "una assistència nombrosa", com ha descrit el conseller de Social del Comú de la parròquia, Carles Àlvarez. Àlvarez ha afegit que aquestes fires ja habituals segueixen "en la seva línia i es va confirmant que, si hi ha bon temps, són un èxit". Amb un dia plenament primaveral els assistents han pogut apropar-se als comerciants de productes variats fins a les 19 hores. Tampoc no ha faltat els productes dels restauradors i l'ambientació musical.

La Fira dels Capricis ha tornat a ocupar el barri de Rocacorba amb la sort d'un dia de molt bon temps i una bona afluència. "Les fires d'aquest any han arrancat amb molta força", ha celebrat el conseller major de Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, que ha afegit que aquesta ja és una "fira habitual d'aquestes dates".

Els qui s'hi han apropat a la part alta del poble de Sant Julià han pogut trobar roba, plantes, bijuteria, antiguitats, monedes, segells, càmeres fotogràfiques antigues, objectes de ceràmica, dolços, pins, discs de vinil, jardineria, alimentació i també menjar i ambientació musical. Entre els comerciants s'han pogut trobar també estudiants que volen sufragar part dels viatges de fi de curs amb la venda de productes com ara crepes o bé pastissos i els més menuts han pogut gaudir de la seva pròpia zona d'inflables. A més, qui ha fet una compra mínima de cinc euros en qualsevol de les parades ha pogut participar en el sorteig d'un iPhone 6.