Bona acollida del primer Serenalla Market

Tot i la pluja intermitent, durant els quatre dies que ha durat, el Prat del Colat de la Massana s'ha omplert de visitants amb ganes de gaudir de propostes diverses  

La Massana ha tancat amb una bona afluència de públic la primera edició de la Serenalla Market. Durant quatre dies, de dijous a diumenge, el Prat del Colat ha acollit un conjunt de propostes multidisciplinàries, on es combinaven gastronomia, cultura, compres i intercanvi d'experiències. Tot en un "entorn idíl·lic", ha dit la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, que també ha assegurat que la iniciativa ha complert les expectatives, aconseguint una bona sintonia entre l'oferta i la resposta del públic.

Algunes de les activitats s'han vist perjudicades pel mal temps, havent de canviar d'horari, ja que la pluja ha estat la participant intermitent dels quatre dies de mercat. Ara bé, això no ha aconseguit desanimar els visitants, que quan parava tornaven a omplir el recinte del Prat del Colat. Cal destacar la bona acollida que ha tingut l'espai Àgora, on s'hi han celebrat diverses tertúlies i debats. Els taller creatius per als infants també han estat plens durant tot el cap de setmana, igual que els concerts i les projeccions de cinema a la fresca.

Al final, tant els expositors com els restauradors de les 'food trucks' s'han mostrat satisfets amb l'ambient i amb les activitats de dinamització paral·leles. I els visitants han destacat l'originalitat de totes les propostes, així com la qualitat dels productes de les parades. Aquest diumenge al migdia, el mestre paeller andorrà Abundi Montarde ha preparat una paella com la que cuinarà el proper mes de setembre al campionat del món d'aquesta especialitat (que es celebrarà a València), on competirà amb els 50 millors mestres paellers, entre els quals hi ha alguns cuiners amb Estrelles Michelin. La paella ha tingut tan èxit que ha hagut de preparar el doble de les racions previstes.    

La Serenalla Market forma part del pla de dinamització comercial i turístic de la Massana, que a banda d'atraure públic local, també ha aplegat turistes que buscaven una oferta d'oci a l'aire lliure. Per això, la majoria dels que s'acostaven fins al Prat del Colat, hi passaven una llarga estona, ja sigui comprant, degustant l'oferta gastronòmica variada i creativa, participant de les activitats o descansant a la zona d'hamaques.