Publicitat
Publicitat

Bona resposta al setè aniversari d'illa Carlemany

Un nombrós públic, tant turistes com residents, ha visitat les dues exposicions i ha participat en les activitats i promocions organitzades pel centre de l'1 al 17 de juiol

Des del dia 1 de juliol fins aquest diumenge dia 17 illa Carlemany ha celebrat el setè aniversari del centre. Durant més de 15 dies han estat moltes persones les que s’han apropat al centre comercial per gaudir de les promocions i les exposicions que s’havien organitzat amb motiu de lacelebració com la mostra de bicicletes antigues i l’exposició de les parròquies ‘7 maneres de gaudir d’un país’. A més, aquesta última ha ofert a tots els assistents informació turística de les diferents destinacions.

La promoció de rasques que s’ha dut a terme ha regalat fins a 25.000 euros en premis repartits en butlletes de 0,50 cèntims, un euro, cinc euros i deu euros de regal. Així, els clients que s’han apropat al punt d’atenció al client amb els tiquets de compra que superaven els 20 euros han pogut gaudir d’aquesta promoció. Les butlletes es podran bescanviar fins al 31 de juliol.

La celebració ha coincidit amb l’arribada del Tour de França al Principat i altres esdeveniments esportius i això ha ajudat a aconseguir un augment notable pel que fa al nombre de visitants al centre comercial, tant turistes com habitants d’Andorra.