Publicitat
Publicitat

Canillo recupera la zona de l''skate park' amb una trobada per a joves

El Punt Jove ha organitzat la diada per a patinadors, amb l'objectiu de promocionar un lloc poc aprofitat que ara s'ha netejat i repintat

El Punt Jove de Canillo amb la col·laboració de l’Associació d’Skate i Snowboard d’Encamp, que promociona aquests esports a tota Andorra, ha celebrat aquest dissabte una trobada a l’’skate park’ de Canillo per promocionar la instal·lació. Aquesta zona de l’obac de la parròquia ha estat recentment netejada i reformada perquè els infants, joves i altres aficionats als esports de patí que ho vulguin puguin gaudir de la instal·lació. Desenes d’infants han participat en els tallers d’iniciació i en la competició informal al 'miniramp', on s’han repartit premis per a la majoria d’ells en categories com “la millor caiguda” o “el millor truc”.

“Era una zona que estava una mica abandonada i els nanos no la coneixien gaire”, ha explicat el responsable del Punt Jove, Albert Moya. Després de la seva neteja i repintada, ara s’ha programat aquesta trobada per promocionar la zona. La idea és “aprofitar tots els espais de la parròquia”, ha explicat Moya, que ha desitjat que “així s’animin”.

La diada s’ha organitzat amb tallers de l’Associació d’Skate i Snowborad d’Encamp - Andorra, perquè els més novells tinguessin una iniciació acompanyada i, a banda d’oferir esmorzar per a tothom, s’ha aconseguit un bon grapat de premis dels patrocinadors, amb molt material tècnic per als participants. La zona més preuada ha estat el 'miniramp', un petit migtub on tothom ha volgut provar el seu estil lliure.

No hi ha hagut límit de places i finalment desenes d’infants han passat per la zona per conèixer un esport que continua creixent a totes les valls i, a la vegada, participar en el primer campionat que ha acollit la instal·lació.