Publicitat
Publicitat

Capaç de menjar 11 flams en un minut

Santa Coloma ha celebrat aquest dissabte el tradicional concurs de menjar flams en el marc de la Festa Major

Santa Coloma celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major i aquest dissabte a la tarda ha acollit un dels actes habituals en l'agenda, el concurs de menjar flams, que ha guanyat en la categoria d'adults Àngel Cuaresma i en la de 10 a 15 anys Robert Capdevila. Hi han pres part una vintena de persones entre grans i petits.

Així, Cuaresma ha tornat a demostrar, per sisè any consecutiu, tal com ell mateix ha explicat, que és el que pot menjar més flams en un minut: onze. En aquesta edició "volia fer quinze" per superar el seu propi rècord i, en aquest sentit, ha recordat que fa dos anys se'n va menjar 12. El fet d'haver berenat abans d'assistir al concurs no li ha impedit fer-se amb la victòria davant els altres cinc adults que hi han participat.

En la categoria d'infants i joves entre els 10 i 15 anys, el guanyador ha estat Robert Capdevila, que s'ha menjat nou flams, només dos menys que el vencedor en la categoria d'adults. Ha dit que no havia practicat i que el secret ha estat en "engolir ràpidament". Sobre quina xifra s'havia plantejat abans del concurs, ha manifestat que cap i que la seva única idea era "guanyar".

El concurs s'ha pogut celebrar en la seva totalitat però tot just al final ha començat a ploure, la qual cosa ha obligat, també, a recollir els inflables per als infants. La festa s'allargarà fins dilluns i per a diumenge hi ha prevista la missa solemne i el tradicional ball del contrapàs per part de les padrines de la Casa Pairal. A les 14 hores se celebrarà l'arrossada popular. A la tarda hi haurà havaneres i ball, i al vespre, sardinada, per cloure la nit amb ball i els concerts de Veloziraptors, Lágrimas de Sangre i Los Perdedores.