Publicitat
Publicitat

CAPESA analitzarà les queixes aquest dijous

Fins ara només han rebut una reclamació per correu electrònic, cosa que Calvet considera, "normal perquè són els primers dies"

L'empresa subministradora de l'aigua d'Escaldes-Engordany, CAPESA, celebrarà aquest dijous un consell administratiu extraordinari per avaluar les actuacions que poden fer després d'haver deixat sense aigua durant més de 24 hores a tota la parròquia. El cònsol menor d'Escaldes, Marc Calvet, ha explicat que s'estudiarà com donar resposta als danys i quines actuacions es poden continuar fent, "però ara el més important és acabar el dipòsit i establir una xarxa d'aigua en bon estat per evitar aquests esdeveniments".

CAPESA va obrir aquest dimarts un període de reclamacions per atendre els diferents casos de tots aquells que van estar afectats pels talls i que tinguin una molèstia justificada. Fins ara només han rebut una reclamació per correu electrònic, cosa que Calvet considera, "normal perquè són els primers dies".

Pel que fa a la connexió de les xarxes de subministrament d'aigua d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany, Calvet ha explicat que, contràriament al que va afirmar aquest dimarts el cònsol menor de la capital, Eron Estany, ja hi ha dos projectes en marxa per part dels dos comuns, i ha detallat que fa al voltant de sis mesos que el conseller de Medi Ambient de la capital, Jordi Cabanes, es va posar en contacte amb el cònsol menor escaldenc, per tal de reprendre converses sobre aquest tema. "És possible que l'Eron Estany no estigués al cas d'aquest punt en concret, però els tècnics ja n'han parlat", ha afegit Calvet.

Tot i això, el cònsol menor d'Escaldes ha explicat que es tracta d'un procés i fins que no acabin el dipòsit no es podrà iniciar aquesta actuació.