Publicitat
Publicitat

Casa Molines contribuirà a l'embelliment de la parròquia d'Andorra la Vella

El conveni contempla que Casa Molines finançarà l’embelliment i la restauració de punts d’interès o de diferents espais del territori mitjançant diversos tipus d’espècies vegetals

El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, i la consellera delegada de Casa Molines SA, Montserrat Cardelús, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració destinat a l’embelliment i la restauració de diferents indrets i espais públics de la parròquia d’Andorra la Vella.

El conveni contempla que Casa Molines es compromet al finançament de l’embelliment i de la restauració de punts d’interès o de diferents espais del territori mitjançant diversos tipus d’espècies vegetals, escollits per la corporació, amb la seva prèvia conformitat i acceptació, per un període de quatre anys, amb una aportació anyal d’un import màxim de 2.000 euros. Per la seva banda, el Comú assumirà la plantació i el manteniment dels elements vegetals objecte de la donació.

L’Àrea de Medi Ambient comunal serà responsable de presentar els seus projectes durant l’any en curs, que inclouran la descripció de les àrees i dels llocs a tractar, així com l’especificació del material vegetal de reproducció necessari per a cadascuna de les campanyes.

El Comú ha assenyalat que és previst que enguany es procedeixi a un embelliment floral de les baranes del pont de París i a la renovació de la decoració vegetal de les jardineres de la illeta central a l’encreuament de la Rotonda.