El Centre Esportiu d'Ordino estrena web

La nova pàgina destaca les planificacions i l'oferta d'activitats dirigides i millora la usabilitat i la navegabilitat

Amb la voluntat de créixer en qualitat del servei i millorar la comunicació amb els usuaris, el Centre Esportiu d'Ordino (CEO) ha estrenat una nova pàgina web, on es destaquen les planificacions i l'oferta d'activitats dirigides. El lloc s'ha renovat després de sis anys de posar-se en marxa l'anterior pàgina, amb el mateix domini www.ceo.ad, que ja havia quedat obsoleta.

Ara, a la portada de la web es destaquen també els principals esdeveniments esportius que tenen lloc a la parròquia. I l'usabilitat i la navegabilitat són altres millores indispensables de l'encàrrec, per evitar l'excés d'enllaços i descàrregues en pdf que fan que la navegació sigui més lenta i feixuga.

El menú principal s'estructura amb tres pestanyes, instal·lacions, activitats i tarifes; i el disseny web és responsiu als diferents dispositius. El conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta, ha explicat en l'argument del projecte que "cal adaptar-se a la demanda i el més important és que l'usuari trobi la informació de manera ràpida i senzilla". En aquest sentit, el conseller ha avançat que s'està treballant en la possibilitat d'oferir la reserva de classe en línia a través de la pàgina web.

Els darrers mesos, a més, s'ha incrementat l'ús de l'aplicació 'Ordino és viu' com a canal de comunicació dels usuaris del CEO, que reben a temps real notificacions amb informacions d'interès general i avisos per qualsevol imprevist.