Del Centre Històric d'Andorra la Vella al tròpic

Codina destaca que l'objectiu del De copes és "mantenir" la cita i que cada vegada hi hagi més participació

El Centre Històric d’Andorra la Vella s’ha omplert aquest dijous d’ambient tropical gràcies a una nova edició del De copes al Centre Històric. La tematització és, de fet, una de les novetats d’aquesta edició, ja que tal com ha explicat la consellera de Promoció Turística i Comercial d’Andorra la Vella, Mònica Codina, aquesta va ser una de les demandes que havien fet els participants en la cita als quals es va demanar de respondre a una enquesta. Una altra de les novetats és una zona per a infants, ja que segons Codina el De copes té un “ambient molt familiar” i s’ha volgut que, per tant, “els més petits també en puguin gaudir”.

Les places del Centre Històric gaudeixen, fins a la mitjanit, de diferents activitats com ara actuacions musicals o degustació de còctels i a més s’ha ambientat tot el Centre Històric com si d’un país tropical es tractés. Així, no falten les palmeres i fins i tot una platja que s’ha instal·lat a la plaça Rebés. A més, els diferents establiments que s’ha sumat a la proposta ofereixen diferents descomptes i ofertes amb motiu d’aquesta nit de compres.

De cara al futur, Codina ha destacat que l’objectiu és “mantenir” aquesta proposta que ja està totalment “consolidada” i que, a més, ja sortia com una de les propostes que el pla estratègic del Centre Històric optava per mantenir. El repte és que cada vegada hi hagi una major participació, tal com ha conclòs Codina.