Publicitat
Publicitat

El Centre Històric surt 'De Copes' tot i la pluja

La cinquena edició ha comptat amb 75 establiments, animació al carrer, promocions i descomptes, però les precipitacions caigudes han fet aturar alguns dels actes previstos

Actuacions musicals, desfilada de moda, 'masterclass' de 'fitness' a més de descomptes i promocions són alguns dels atractius dels quals els assistents a la cinquena edició del 'De Copes al Centre Històric' han pogut gaudir. En total hi han pres part 75 establiments que han aprofitat per "fer caixa a dia d'avui i donar-se a conèixer", com ha apuntat el cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón.

Tenint en compte que en aquesta edició s'ha comptat amb més establiments que en l'anterior i que encara a última hora se n'han afegit, Minguillón ha considerat l'esdeveniment "un gran encert, que rellança el Centre Històric a un gran nivell".

Encara que les activitats han pogut començar amb normalitat, al cap d'una estona la pluja ha fet cancel·lar o aturar temporalment algunes animacions com ara les 'masterclass' de 'fitness', l'assaig dels castellers o el 'gran show' de la botiga Oxlana que ha estat un dels reclams de la jornada i que, després del xàfec, ha pogut continuar encara que sense massa afluència.