Publicitat
Publicitat

Els Cierco, satisfets amb la decisió de la batlle

Diuen que continuaran "treballant per demostrar completament que BPA sempre va operar seguint la legalitat i la normativa vigent en cada moment al Principat"

Des del Grup Cierco es "valora positivament la decisió de la batlle d’arxivar la causa en relació als accionistes majoritaris de BPA"  però afegeixen que es continuarà "treballant per demostrar completament que BPA sempre va operar seguint la legalitat i la normativa vigent en cada moment al Principat". És més insisteixen en el "convenciment de la innocència de tots i cadascun dels treballadors del banc, hagin estat processats o no".

Des del Grup Cierco també s'informa que la batlle instructora ha notificat el desglós de dues noves causes arran de les declaracions de dijous: d’una banda s’envia al torn ordinari d’instrucció penal la denúncia feta per Higini Cierco en relació a les coaccions i amenaces rebudes. D’altra banda, la batllia que fins ara instruïa la presumpta revelació de secrets bancaris en relació al cas Pujol rebrà nova informació per part de la instructora del cas BPA arran de les mateixes declaracions d’Higini Cierco, tal com fan constar en un comunicat.