Publicitat
Publicitat

El Club Atletisme Valls d’Andorra dóna 300 euros de la cursa solidaria a Unicef

La cursa solidària, de 5 i 10 quilòmetres, organitzada pel CAVA ja fa 5 anys que destina una part del benefici al Comitè Nacional d'Unicef Andorra

El passat diumenge 4 d’octubre, el Club Atletisme Valls d’Andorra va organitzar la 10a edició de la cursa Valls d’Andorra de 10 i 5 quilòmetres solidaris. En aquesta ocasió s’han recollit 287 euros, una xifra més elevada respecte a l’edició anterior, que van aconseguir 200 euros. Es tracta d’una cursa que des de fa 5 anys destina una part de l’import de les inscripcions a fer una donació per al Comitè Nacional d’Unicef Andorra.

L’esdeveniment esportiu, celebrat el passat 4 d’octubre, va superar la recaptació de l’any anterior amb un import de 87 euros, aconseguint 287 euros en aquesta 10a edició. El motiu de l'augment és perquè enguany de les inscripcions dels 5k també s’ha destinat una part per a l'ONG. En aquest sentit, es destinen quatre euros de cada inscripció en el cas dels 5k solidaris, les curses infantils es donen als projectes d’Unicef Andorra i es destina un euro en el cas de la cursa de distància més llarga, la de 10k.