Comença el Carnaval a Santa Coloma

Uns 1.200 infants participen en la rua escolar

Un total de 1.200 escolars s'han donat cita a l' avinguda d'Enclar de Santa Coloma per participar en la quinzena edició de la rua interescolar que dona el tret de sortida al Carnaval. Alegria, xerinola, colors i festa han estat els denominadors comuns de tots els grups. I és que el Rei Carnestoltes és el que aporta: festa. L'avinguda Enclar s'ha quedat petita per acollir a tots els grups que formaven la rua, però també pel nombrós públic que s'ha acostat a veure els més petits de casa, entre ells la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, que ha gaudit de la festa que aquest divendres comença.

En la desfilada han participat els escolars del col·legi Mare Janer, l'escola andorrana d'Andorra la Vella, les escoles bressol de Santa Coloma i Serradells, l'escola francesa de Santa Coloma i el British College, juntament amb usuaris de la Casa Pairal Quim Dolsa, del centre assistencial del Cedre i de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Al finalitzar la rua, la cònsol major ha comentat que "estic contenta perquè ha estat espectacular, al veure tanta canalla en aquesta rua que arriba a la seva quinzena edició".