Publicitat
Publicitat

Comença el muntatge per a l'espectacle del Cirque du Soleil

L'aparcament del Parc Central de la capital redueix a 120 les places fins al 8 d'agost

Aquest dilluns han començat les obres de muntatge de l’escenari i les graderies a l’aparcament del Parc Central, on actuarà el Cirque du Soleil amb l’espectacle d'Scalada 'Stelar' entre l’1 i el 30 de juliol. Per això, a partir d’aquest diumenge, dia 14, ja s’ha tancat l’accés per l’avinguda Tarragona -i es mantindrà tancat fins el 7 d’agost-, mentre que l’accés a través del carrer Pere d’Urg es manté operatiu. 

La majoria de places d’aparcament, 420, quedaran inutilitzades mentre durin els treballs de muntatge, assajos, representacions i desmuntatge de la companyia. Durant aquest temps, però, l’aparcament del Parc Central continuarà oferint 120 places de pàrquing. Continuaran operatives durant tot el període les 111 places de l’Aparcament del Parc Central 2. Per tant, la zona quedarà coberta amb 231 places disponibles. 

La previsió és que el 8 d’agost l’aparcament del Parc Central recuperi el funcionament normal i pugui oferir les 540 places disponibles, a banda del centenar llarg de l’Aparcament del Parc Central 2.

Acord de patrocini

D'altra banda, la directora general adjunta de MoraBanc, Gisela Villagordo, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, han signat l’acord de col·laboració pel qual MoraBanc es converteix en el patrocinador principal d’Andorra de l'espectacle d'Scalada 'Stelar'. Per cinquè any, el banc dona suport a un projecte important per al país, que ha esdevingut la principal aposta per atreure visitants durant la temporada d’estiu.

MoraBanc i Andorra Turisme tenen una estreta col·laboració centrada en temes de promoció nacional i cultural i, a més de col·laborar en les diferents edicions de l'espectacle del Cirque du Solei, també ho fan des de fa tres edicions a la Temporada MoraBanc de Música i Dansa d’Andorra la Vella.

El Cirque du Soleil oferirà 22 representacions de l’espectacle d'Scalada 'Stelar' durant el mes de juliol, amb un aforament total de 110.000 persones al recinte situat a l'aparcament del Parc Central de la capital.