Publicitat
Publicitat

Comencen les visites nocturnes al Camí Hidroelèctric d'Engolasters

Torna la proposta estival de FEDA, una oportunitat per conèixer els orígens de la història de la producció d'electricitat al Principat

Aquest dissabte FEDA iniciarà, amb dues sortides programades, la primera de les cinc visites guiades que s'han programat durant aquest estiu per donar a conèixer el Camí Hidroelèctric d'Engolasters. La primera visita començarà a les 21.30 hores i la segona sortirà a les 23.00 hores. L'itinerari, que tindrà el seu punt d'inici a la casa de guardes d'Engolasters consistirà en un recorregut que permetrà a tots els assistents conèixer els orígens de la història de la producció d'electricitat al Principat. Per participar en alguna de les quatre visites restants, programades pel 30 de juliol i el 12, 15 i 20 d'agost, cal reservar plaça prèviament trucant al 73 91 11.

Pel que fa al recorregut, d'una hora i mitja de durada, tots els assistents visitaran la casa de guardes, la presa, l'estany d'Engolasters, la vàlvula de capçalera, la galeria interior de la presa, el polvorí i el camí dels matxos.