Publicitat
Publicitat

Concessió del centre medicoesportiu per 40 anys

El Govern ha adjudicat la concessió administrativa a l'empresa Centre Esportiu Sostenible 2508 SLU 

El Govern ha adjudicat la concessió administrativa de la construcció, l’explotació i el manteniment del Centre Residencial en Alçada Medicoesportiu d’Andorra (CRAMEA) a l’empresa andorrana Centre Esportiu Sostenible 2508 SLU per un termini de 40 anys. La previsió és que les obres d'aquesta instal·lació que es farà a Sud Ràdio comencin la primavera de l'any que ve i que el centre pugui entrar en funcionament cap a la tardor del 2019.

La signatura de l'acord amb l'empresa adjudicatària (en la qual participa entre altres BOMOSA) està prevista per al setembre, tal com ha comentat el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal, moment en el qual, també es podran donar més detalls sobre les característiques tècniques d'aquest projecte, que pot tenir un cost aproximat d'11 milions.

Beal ha remarcat que en el procés per a la concessió s'ha volgut "fer prevaldre el rigor" per evitar precipitar-se en les decisions, tenint en compte que es tracta d'un projecte ambiciós, amb una concessió a 40 anys i en el qual hi ha implicats diferents ministeris. D'aquesta manera, ha contestat a la pregunta dels mitjans de comunicación sobre el fet que el termini per presentar les ofertes hagués conclòs el passat mes de març i la concessió no es faci fins ara.

Quant al fet que el concurs només hagi comptat amb una oferta en ferm, no és valorat pel Govern de manera negativa sinó que es té en compte que en tractar-se d'un projecte complex, si més no, n'hi ha hagut aquesta. De fet, Beal ha destacat el fet que "hi ha hagut interès".

Cal recordar que el CRAMEA està projectat com un equipament destinat a esportistes per a estades de residència per a la preparació física, l’entrenament i la recuperació, així com per a tractaments.