Publicitat
Publicitat

Som Com Som demana una Conselleria d'Igualtat als programes electorals de les comunals

L'associació vol que la diversitat afectiva estigui present als programes electorals dels partits que concorrin a les properes eleccions comunals

L'associació Som Com Som vol que la diversitat afectiva en tots els seus camps estigui present en els programes electorals de les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions comunals, i que ho faci a través de la creació d'una Conselleria d'Igualtat. Per aquest motiu, l'associació ha iniciat els contactes amb les diferents forces polítiques per demanar-los aquest “compromís polític”.

A banda de la creació de la Conselleria d'Igualtat, des de l'associació consideren que els plans d'intervenció socioeducativa han de completar la diversitat afectiva dins dels objectius específics d'altres conselleries, com la de joventut o la de social. En aquest sentit, l'associació assenyala que queda a la disposició dels comuns per a la formació de tècnics en aquest àmbit si ho consideren oportú.

Som Com Som ha contactat amb Demòcrates per Andorra, el Partit Socialdemòcrata, SDP, Liberals d'Andorra, Ciutadans Compromesos i Coalició d'Independents per Andorra la Vella, tot i que no descarten contactar amb altres plataformes progressistes que puguin sorgir.