Publicitat
Publicitat

Cues per entrar a Sant Julià per un accident al túnel de la Tàpia

Les retencions arriben als 1,5 quilòmetres en sentit sud

Pels volts de les 7.30 hores del matí ha tingut lloc un accident de circulació al túnel de la Tàpia, que ha obligat a tallar la via en tots dos sentits. A les 9 hores s'ha restablert el trànsit en sentit nord, però el túnel es manté tallat en sentit sud, pel qual els vehicles són desviats pel centre de Sant Julià de Lòria. Hi ha cues de fins a un quilòmetre i mig a la CG1 a l'alçada de la Margineda, informa Mobilitat.

Segons ha informat la policia, es tractaria d'un accident entre dos motocicletes i una furgoneta, tots amb matrícula andorrana. Han resultat ferits els dos conductors de les motocicletes (residents de 47 i 33 anys) i el de la furgoneta (resident de 36 anys). Dos d'ells han estat atesos pel servei d'Urgències de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, però presenten contusions lleus i seran donats d'alta les properes hores, informen des del centre sanitari.

Els bombers també han intervingut al lloc de l'accident, per netejar l'oli dels vehicles accidentats. Les tasques s'han allargat fins a les 11 del matí, quan s'ha restablert la circulació al túnel.

D'altra banda, la policia també informa d'un accident amb un turisme de matrícula andorrana i una bicicleta, aquest dilluns a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes, poc abans de les vuit del vespre. El ciclista, resident de 27 anys, va resultar ferit. Des de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell han informat que el ciclista va patir contusions múltiples i que ja ha estat donat d'alta.