Publicitat
Publicitat

La 2a Cursa Fira d'Andorra la Vella aplega més de 300 participants

Aquesta competició popular, que s'ha emmarcat dins el programa d'activitats de la 37a Fira d'Andorra la Vella, ha comptat amb la participació tant de corredors professionals com amateurs

Un total de 300 corredors, dividits en les categories 'Baby' (100 metres), Infantil (1.670 metres) i Open (5.100 metres) s'han aplegat, aquest dissabte a la tarda a l'Avinguda Tarragona, per participar en la 2a edició de la Cursa Fira d'Andorra la Vella. L'edició d'enguany, que ha superat els 260 participants que es van inscriure en la cursa de l'any passat, ha comptat amb la presència tant d'esportistes de primer nivell com corredors molt més amateurs.

Quant als guanyadors de la Cursa Open, el reconegut corredor andorrà Marcos Sanza s'ha proclamat campió en categoria masculina, mentre que la corredora Sílvia Felipo ho ha fet en categoria femenina. En aquest sentit, Marcos Sanza, ha recalcat que en cites com aquestes "el temps del cronòmetre és el menys important", ja que tal com ha indicat, "aquesta cursa és una festa de l'esport, en reunim esportistes de tots els àmbits, però també famílies amb nens i nenes i això, al final, és el més bonic". Un cop finalitzades les tres categories, l'acte a prosseguit amb el sorteig de regals i vals de descompte entre tots els participants de la cursa i, posteriorment, s'ha procedit a efectuar el lliurament de premis.

A banda de la celebració de la 2a edició de la Cursa Fira d'Andorra la Vella, la jornada ha comptat amb diverses activitats programades en el marc de la 37a Fira d'Andorra la Vella, entre les quals han destacat les xerrades d'àmbit saludables efectuades per diferents expositors del camp de la medicina i l'estètica, així com les conferències i exhibicions realitzades durant tot el dia en la fira d'associacions o els tallers i espectacles efectuats en els espais exteriors del recinte firal.