Publicitat
Publicitat

DA destaca la generositat, humilitat i vocació de servei de Martí Salvans

La resta de grups parlamentaris també han volgut transmetre el seu consol i han lloat la tasca parlamentària del conseller

El grup parlamentari demòcrata i el partit Demòcrates per Andorra han lamentat la defunció del company Martí Salvans, destacant la seva "generositat, humilitat i vocació de servei", a més de la seva vàlua personal i professional. DA s'ha afegit així al dolor de la família i amics i ha expressat el seu més sincer condol. La resta de grups parlamentaris del Consell General també han volgut transmetre el seu condol i han lloat la tasca parlamentària del conseller.

Demòcrates per Andorra ha destacat la trajectòria política de Martí Salvans, així com el fet que fos una "persona inquieta, molt curosa del llegat històric i del respecte als costums i tradicions del nostre país". També han recordat la seva faceta de gran amant de la natura i coneixedor de la muntanya, i el fet de ser autor de diverses obres sobre tradicions i història d'Andorra.

De la seva banda, el president del grup parlamentari liberal, Josep Pintat, també ha volgut expressar el seu sentit condol a la família, i ha assegurat que Andorra "perd una persona de referència, molt fidel als seus principis i un gran col·laborador i servidor de l'Estat andorrà".

Per un altre costat, la consellera general del PS, Rosa Gili, ha volgut mostrar la seva consternació per la pèrdua de Salvans, a qui ha considerat "massa jove per morir". Gili ha assegurat que, "sempre ha demostrat ser una persona molt treballadora, de tarannà molt agradable, i molt bon conseller general".

També des d'SDP, el conseller general, Víctor Naudi, ha lamentat la mort del seu company al Consell i a la comissió de Finances. Tot i la diferència d'opinions, Naudi ha assegurat que "sabia separar les coses amb bona relació, ha estat sempre una persona entranyable, dedicada a la feina de manera seriosa i responsable".

Qui també ha volgut lamentar la mort de Martí Salvans ha estat l'exministre de Turisme Claude Benet, que ha destacat que com ell, Salvans li agradava la història i tenia aquesta sensibilitat envers els fets del passat, i en aquest sentit ha afegit que tot i no ser del mateix bàndol polític, "és important valorar la gent d'Andorra que té aquests interessos perquè malauradament som una minoria".