Publicitat
Publicitat

Darrer seminari del Cicle de Perfeccionament Professional de l'UdA

'Liderazgo conversacional: el poder de las conversaciones y el arte de preguntarte' és el títol del seminari que tindrà lloc el 16 i 17 de desembre

La Universitat d'Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà aquest mes un últim seminari que tancarà el cicle. El seminari du per títol 'Liderazgo conversacional: el poder de las conversaciones y el arte de preguntarte', i tindrà lloc el 16 i 17 de desembre. Els interessats tenen temps fins al 9 de desembre per preinscriure-s'hi, a un preu de 80 euros. La formació, finançada amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartirà a la mateixa Universitat.

L'UdA, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país.

Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l'UdA des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació. El Cicle de Perfeccionament Professional 2016 ha comptat enguany amb 11 seminaris programats, i una participació total que superarà els 200 assistents. Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.