Publicitat
Publicitat

Desmantellen una xarxa de tràfic i consum d'heroïna i haixix

L'operació ha permès el decomís de 22,5 grams d'heroïna, 145,93 grams d'haixix, quatre pots de metadona i diferents estris

La Policia va detenir el passat dimecres tres persones per tràfic i consum d'heroïna en el marc d'una investigació anomenada 'Canó'. L'operació ha permès el decomís de 22,5 grams d'heroïna, 145,93 grams d'haixix, quatre pots de metadona (substància utilitzada per adulterar la cocaïna), així com diferents estris destinats a la presentació, venda o consum de substàncies estupefaents. La Policia ha destacat que aquestes detencions han permès la desarticulació d'una important xarxa de tràfic d'estupefaents. La droga decomissada hauria suposat al mercat prop de 200 dosis per un valor aproximat de 3.000 euros. Els detinguts són dos homes i una dona residents portuguesos de 37, 33 i 28 anys.

A banda d'aquestes tres detencions, la Policia va detenir sis persones més per diversos delictes durant la setmana del 15 al 21 de juny. Així, aquest dissabte es va detenir a la frontera del riu Runer, un resident espanyol de 21 anys, que accedia al Principat amb 6 grams de cocaïna i 0,9 grams de marihuana.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni, el passat dimecres els agents van detenir a Escaldes-Engordany, un resident portuguès de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni i contra la integritat física. El detingut està relacionat amb un robatori ocorregut el passat 7 de maig.

D'altra banda, la Policia també va detenir el passat dijous un resident britànic de 41 anys, amb una taxa d'1,68 g/l. I l'endemà es va detenir un resident portuguès de 55 anys, amb una taxa de 2,98 g/l.

La setmana també s'ha tancat amb la detenció, el passat dijous, a la frontera del riu Runer, d'un resident espanyol de 57 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia per haver trencat la suspensió del permís de conduir.

Finalment, la Policia va detenir el passat divendres a Andorra la Vella, un resident portuguès de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública per injúries, resistència greu i amenaces de mort a funcionaris de Policia. La patrulla va intervenir a la sortida d'un local d'oci nocturn en què el detingut havia originat algun problema d'ordre públic.