Publicitat
Publicitat

Detecten dos vehicles andorrans circulant a 198 i 207 km/h per la Segarra

La conductora de la motocicleta va donar positiu a la prova de detecció de drogues

Els Mossos d'Esquadra han imputat, els darrers dos dies, a dos conductors de nacionalitat andorrana, com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària. Els primer fet va succeir el passat diumenge, 14 de juny, a les 9.34 hores, durant un control de velocitat que s'havia muntat a la L-310, a l'altura del punt quilomètric 10,8, dins del terme municipal de Plans de Sió (Segarra). Els agents van detectar un turisme circulant a 198 km/h, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 90 km/h. Per aquest motiu, es va denunciar penalment al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

D'altra banda, aquest dilluns, en un altre control de velocitat que s’havia muntat a les 11.06 hores al mateix punt que el del dia abans, es va detectar una motocicleta circulant a 207 km/h. A més, la conductora, una dona de nacionalitat andorrana, va donar positiu a la prova de detecció de drogues. Per tot això, es va imputar a la conductora un delicte contra la seguretat viària i es va denunciar administrativament per conduir sota l’efecte de substàncies estupefaents.

Tots dos conductors hauran de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera quan siguin requerit.