Publicitat
Publicitat

Detenen un jove per agredir dos cambrers i una clienta en un local d'oci nocturn d'Escaldes

Aquesta detenció forma part dels 15 que s'han dut a terme durant la setmana del 19 al 25 d'octubre

La Policia va detinir durant la setmana passada un total de 15 persones, cinc per superar els límits d'alcoholèmia permesos i les deu restants per diversos delictes com injúries, agressions, o violència domèstica, entre altres. Entre aquestes destaquen les agressions produïdes en locals d'oci d'Escaldes-Engordany.

La Policia va detenir el passat dijous a Escaldes-Engordany un resident portuguès de 26 anys, com a presumpte autor de delictes contra la integritat física, la llibertat, l'honor i la funció pública. La patrulla va ser requerida per un treballador d'un local d'oci ja que una persona havia agredit dos cambrers del local i una clienta, amb cops de punys i puntada de peu, respectivament, i havia marxat del local. Posteriorment, l'home va ser detingut en un altre local nocturn d'Escaldes-Engordany, on havia provocat un altre incident llençant un got a un cambrer, amb insults i amenaces. Durant la detenció, va amenaçar, insultar i es va resistir greument als funcionaris de Policia.

L'endemà, divendres, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany, dos andorrans de 27 i 32 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral. La patrulla va ser requerida a l'exterior d'un local d'oci escaldenc per una baralla amb dos grups implicats. Els detinguts haurien agredit de consideració dues persones.

I aquest diumenge, els agents van detenir a Escaldes-Engordany, un andorrà de 42 anys, com a presumpte autor de delictes contra l'honor i la funció pública. La patrulla va constatar com l'home feia les seves necessitats fisiològiques davant d'un local d'oci d'Escaldes-Engordany, i quan hi van intervenir es va mostrar despectiu i agressiu.

D'altra banda, la Policia va detenir el passat dimarts a Escaldes-Engordany, un andorrà de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral i contra l'administració de Justícia. Els fets es remunten al 17 d'octubre quan el principal causant d'un accident que es va produir a la plaça Rebés d'Andorra la Vella i en què s'hi van veure implicats tres vehicles amb ferits lleus, va marxar del lloc sense identificar-se. Posteriorment, l'home es va presentar voluntàriament al despatx central de la Policia, que va constatar que tenia suspès el permís de conduir per ordenança penal.

La Policia també va detenir el passat dimecres a Escaldes-Engordany un resident espanyol de 61 anys, per un presumpte delicte d'injúries. L'home tenia una ordre de recerca judicial amb detenció i immediata posada a disposició judicial.

D'altra banda, el passat dijous els agents van detenir al Pas de la Casa, un resident portuguès de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments físics i morals en l'àmbit domèstic. L'endemà, divendres, i també al Pas de la Casa, la Policia va detenir un no resident espanyol de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, per desobediència d'una expulsió governativa. Pel mateix motiu van detenir a Andorra la Vella un no resident portuguès de 22 anys.

La Policia també va detenir aquest dissabte a Escaldes-Engordany, un resident portuguès de 48 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat i l'honor. La patrulla va ser requerida pels agents de circulació de la parròquia ja que tenien problemes amb un conductor que havien sancionat ja que els havia amenaçat i insultat.

Cinc detencions per superar els límits d'alcoholèmia

La Policia va detenir el passat divendres un andorrà de 25 anys, amb una taxa d'1,17 g/l., en ser controlat en una parada rutinària. El mateix dia van detenir un resident portuguès de 46 anys, amb una taxa de 2,94 g/l., en veure's implicat en un accident amb danys materials. Posteriorment, el dissabte, es va detenir una resident portuguesa de 60 anys, amb una taxa de 2,16 g/l., també implicada en un accident amb danys materials. Per últim, aquest diumenge es va detenir un andorrà de 27 anys, amb una taxa de 2,62 g/l., i un andorrà de 28 anys, amb una taxa de 2,81 g/l., i positiu en substància estupefaent, que havia patit un accident dissabte a Andorra la Vella en què va resultar ferit. Quan va ser donat d'alta de l'hospital, va ser detingut.