Detenen un noi de 21 anys per agressió a l'interior d'un local d'oci nocturn de Santa Coloma

La policia deté al Pas de la Casa un home que viatjava amb un vehicle sostret a França

El Cos de Policia ha detingut durant la darrera setmana una vintena de persones, la majoria per delictes contra la seguretat del trànsit. Destaca la detenció d'un noi de 21 anys per agredir una altra persona a l'interior d'un local d'oci nocturn de Santa Coloma, així com la detenció al Pas de la Casa d'un home que viatjava amb un vehicle sostret a França el mes de juny passat.

La policia va detenir la matinada de dissabte a Santa Coloma un noi resident de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament i lesió. Els agents van ser requerits per una agressió a l'interior d'un local d'oci nocturn, ja que el detingut hauria donat un cop de puny al pòmul de la víctima, causant-li una ferida oberta i sagnant. 

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 20 persones durant aquesta darrera setmana (del 29 d’octubre al 4 de novembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (6), el patrimoni (1), la seguretat del trànsit (8) i altres delictes (5).

A més, el cos d'ordre va detenir a Encamp una noia resident de 22 anys, com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, per una desavinença de parella. D'altra banda, la policia va detenir a Escaldes-Engordany una dona resident de 28 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la llibertat i l’honor. Els agents van ser requerits per una forta discussió a la via pública entre dues dones. En ser qüestionades pels fets, una de les dues dones va tenir una reacció desproporcionada, proferint amenaces i injúries envers els agents.

Per últim, la policia va detenir al Pas de la Casa un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte patrimonial d'apoderament. L'home va ser detingut al costat d'un turisme Peugeot 207 amb matrícula francesa, fent gestos en què mostrava les claus del vehicle, donant a entendre que aquest era de la seva propietat, tot i que no era capaç d'ensenyar cap tipus de document ni identificació. Quan el cos d'ordre va efectuar les verificacions a la Gendarmeria francesa, van constatar que les plaques de la matrícula no corresponien al vehicle pel número de xassís, i que aquest estava denunciat com a sostret a França el mes de juny d'enguany.