Detenen un noi de 19 anys per donar haixix a un menor

La policia deté un home resident per maltractar la seva parella

La policia ha detingut a Encamp un noi de 19 anys per cessió de 2,5 grams d’ haixix a un menor. En un control als ocupants d’un turisme, els agents van trobar una porció d’aquesta quantitat d’haixix en possessió d’un menor. De l’enquesta duta a terme el cos d’ordre va determinar que el detingut l’havia cedit al menor. 

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 12 persones durant aquesta darrera setmana (del 16 al 22 de setembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (8) i altres delictes (2).

En aquest darrer apartat, la policia ha detingut a Escaldes-Engordany un home resident de 55 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, i injúries greus a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Segons el cos d’ordre, els fets van tenir lloc a la via pública de la parròquia, on es va produir una discussió de parella, en la qual el detingut va donar diverses empentes a la seva parella fins fer-la caure al terra. A més, en ser qüestionats pels fets, el detingut va tenir una reacció desproporcionada envers els agents.