Detenen un home per atropellar una dona a la Massana

La resident, de 46 anys, ha estat traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron, li han hagut d'amputar el peu esquerre i té una lesió medul·lar

A tres quarts de tres de la tarda d'aquest diumenge hi ha hagut un accident de circulació de gravetat a la Massana en què un home no resident de 46 anys ha envestit una dona resident de 46 anys. La dona ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron després de veure que les afectacions no es podien tractar al centre del país. A causa de la topada li ha estat amputat el peu esquerre i té una lesió medul·lar, i serà operada en les pròximes hores.

El conductor del Renault Koleos amb matrícula espanyola ha estat detingut per un delicte contra la integritat física, ja que ha envestit la dona a l'avinguda Sant Antoni de la parròquia massanenca quan es trobava a la voravia. L'accident ha obligat a tallar el trànsit durant una hora en ambdós sentits de circulació. Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses ambulàncies del SUM i dels bombers.