Publicitat
Publicitat

Detenen l'empleada d'una benzinera per fer operacions fraudulentes per un valor de 1.752 euros

La dona, resident espanyola de 54 anys, va realitzar diverses operacions fraudulentes amb la targeta d'una clienta de la benzinera on treballava

La Policia va detenir el passat dimecres una resident espanyola de 54 anys per haver realitzat diverses operacions fraudulentes amb la targeta d'una clienta de la benzinera on treballava. Aquesta detenció forma part de les quinze que la Policia ha dit a terme durant la setmana del 23 al 29 de març.

El passat dimecres els agents van detenir una resident espanyola de 54 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra el patrimoni. La dona, empleada d'una estació de servei, hauria efectuat operacions fraudulentes de venda de productes de l'establiment, principalment carburant, amb la targeta d'una clienta per valor de 1.752 euros. Els fets els va denunciar el director de l'estació de servei.

D'altra banda, la setmana passada, la Policia va detenir deu persones per superar els límits d'alcoholèmia permesos. El dimarts es va detenir un no resident francès de 41 anys, amb una taxa d'1,36 g/l. L'endemà, dimecres, es va detenir un resident espanyol de 39 anys, amb una taxa de 2,35 g/l., a més de per conducció temerària, ja que en ser controlat en una parada rutinària, no va fer cas de la Policia, es va escapar del control i va posar en perill la integritat física dels agents. El mateix dimecres també es va controlar un no resident estonià de 21 anys, amb una taxa de 2,10 g/l.

El dijous es va detenir un no resident francès de 43 anys, amb una taxa de 2,03 g/l., després de patir un accident amb danys materials i resultar ferit de poca consideració. El divendres, els agents van detenir un andorrà de 29 anys, amb una taxa d'1,26 g/l; i un andorrà de 39 anys, amb una taxa de 0,86 g/l, després de patir un accident amb ferits. L'endemà, dissabte, la Policia va detenir un andorrà de 32 anys, amb una taxa de 2,74 g/l, que va patir un accident amb danys materials; i un andorrà de 27 anys, amb una taxa d'1,15 g/l, en ser controlat en una parada rutinària.

Finalment, diumenge, la Policia va detenir un andorrà de 31 anys, amb una taxa d'1,34 g/l; i un espanyol no resident de 25 anys, amb una taxa d'1,53 g/l.

Paral·lelament, el dilluns, la Policia va detenir a la frontera francoandorrana un algerià no resident de 37 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, ja que tenia una ordre de recerca judicial del 16 de desembre del 2014 pels delictes d'usurpació d'identitat i ús de document inveraç.

La setmana passada també es va detenir a Andorra la Vella, un resident equatorià de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de Justícia pel trencament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Per últim, el dissabte, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany, un home i una dona, tots dos residents espanyols de 34 anys d’edat, com a presumptes autors d’agressió mútua dins l’àmbit domèstic.