Publicitat
Publicitat

Detenen tres persones per violència en l'àmbit domèstic

Aquestes tres detencions formen part de les 13 que s'han produït durant la setmana del 5 a l'11 d'octubre

La Policia va detenir la setmana passada tres persones per delictes relacionats amb la violència domèstica. Aquestes tres detencions formen part de les tretze que s'han produït durant la setmana del 5 a l'11 d'octubre. Bona part de les detencions, set en concret, s'han efectuat per sobrepassar els límits d'alcoholèmia permesos.

La Policia va detenir el passat dilluns a Andorra la Vella un home i una dona de nacionalitat portuguesa de 39 i 41 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. També per maltractaments, els agents van detenir el passat dissabte a Canillo, un home de nacionalitat espanyola de 41 anys.

D'altra banda, la Policia va detenir durant la setmana passada set persones per sobrepassar els límits d'alcoholèmia permesos. Així, el dilluns es va detenir un resident espanyol de 39 anys, amb una taxa d'1,65 g/l. El divendres es va detenir un resident portuguès de 49 anys, amb una taxa de 2,02 g/l.; i un andorrà de 24 anys, amb una taxa d'1,76 g/l., en ser controlat per un accident amb danys materials i per marxar del lloc sense identificar-se.

El dissabte els agents van detenir una andorrana de 46 anys, amb una taxa d'1,59 g/l.,; i el diumenge es van detenir tres persones més. La primera, un espanyol no resident de 42 anys, amb una taxa d'1,53 g/l.; un resident portuguès de 54 anys, amb una taxa d'1,15 g/l.; i un resident portuguès de 22 anys, amb una taxa de 2,02 g/l., a més de conduir sota els efectes del cànnabis, i haver tingut un accident en què va resultar ferit ell i dues ocupants del turisme.

D'altra banda, la Policia va detenir el divendres a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, un home resident de nacionalitat espanyola de 29 anys, que accedia al Principat amb una mínima quantitat de cocaïna.

Els agents van detenir el dimecres a Andorra la Vella, una resident portuguesa de 44 anys, per un presumpte delicte de furt, de dues joies robades el passat 22 de setembre en un domicili particular i valorades en 1.200 euros.

Per últim, la Policia va detenir aquest diumenge a Escaldes-Engordany, un andorrà de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, resistència i desobediència a funcionaris de Policia. La patrulla va ser requerida per alteració de l’ordre públic a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Escaldes-Engordany, en què un porter va ser víctima d'unes lesions lleus.