Detenen un home que deixa inconscient una dona que va intervenir en una baralla

La policia ha detingut un total de 27 persones durant la darrera setmana

La policia ha detingut aquest cap de setmana a Arinsal un home resident temporal de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral. Els agents van ser requerits a prop d'un local d'oci de la localitat massanenca, ja que dos homes s'estaven barallant i una dona havia intentat separar-los, motiu pel qual va rebre per part d'un d'ells un cop de puny a la cara, que va fer que quedés momentàniament inconscient. Després d'aconseguir la descripció de l'agressor, els agents el van detenir a l'interior d'un altre local d'oci pròxim al lloc dels fets.

En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 27 persones durant aquesta darrera setmana (del 18 al 24 de març). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (4), contra la seguretat del trànsit (14) i altres delictes (9).

En aquest darrer apartat, la policia va detenir la setmana passada a Soldeu un home resident de 39 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. A l'interior d'un local d'oci de la localitat canillenca es va produir una baralla entre dues persones i el detingut, que durant l'agressió hauria esgrimit una navalla oberta.

Per últim, la policia va detenir a la Massana un home resident de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic –ús indegut de targeta de crèdit–. El mes de desembre passat, una persona va cursar una denúncia per la sostracció de la seva cartera, on hi duia una targeta de crèdit. Les investigacions policials van possibilitar la detenció de l'home, ja que hauria fet ús d'aquesta targeta en un bar per valor de 10’60 euros.