Detinguda la dona de fer feines d'un edifici per furtar 3.750 euros de dos immobles

La policia deté setze persones durant la darrera setmana

La policia va detenir dilluns passat a Sant Julià de Lòria la dona de fer feines d'un edifici, resident de 53 anys, com a presumpta autora d’un delicte de furt amb accés il·lícit a casa habitada, acusada de furtar 3.750 euros de dos immobles. Els agents van ser requerits per un particular, ja que els seus pares s'havien trobat la dona de la neteja de l’edifici a l’interior del seu domicili, amagada darrere la porta d’una de les habitacions. Les víctimes van denunciar el fets, i van exposar que en el darrers quatre mesos haurien trobat a faltar diferents quantitats de diners de l’interior del pis (uns 2.000 euros). Al mateix temps, una altra veïna de l’immoble també va presentar una denuncia en què assegura haver estat objecte de sostracció de joies valorades en uns 1.750 euros. 

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 16 persones durant aquesta darrera setmana (del 17 al 23 de setembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (8).

A més, tres homes han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. El primer, resident a Escaldes-Engordany de 34 anys, per maltractar l'exparella. El segon, un home resident a Andorra la Vella de 37 anys, per maltractar la parella i el fill major d'edat. I el tercer, resident a Canillo de 42 anys, per maltractar la parella. D'altra banda, la policia va detenir aquest diumenge a El Tarter una dona no resident de 30 anys i un home resident de 48 anys, després d'haver-se agredit mútuament al domicili particular d'ell, fent ús ella d'un esprai de defensa. En fer el registre a la bossa de mà de la dona, es va trobar un rellotge i una cigarreta electrònica que hauria sostret del domicili de l'home.

Per últim, la policia ha detingut dos homes (de 22 i de 38 anys, a la Massana i al Pas de la Casa) com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En un control rutinari i després d'identificar els homes que anaven indocumentats a través de diversos sistemes, els agents constaten que les anteriors vegades que havien estat controlats s'havien identificat amb una identitat diferent.