Detinguda una tercera persona relacionada amb els robatoris en xalets de l'estiu

La policia enxampa, amb l'ajut d'un gos ensinistrat, un jove que entrava al país en un autocar amb gairebé 200 grams d'haixix amagats a les sabates  

La policia va detenir dissabte a la frontera del riu Runer una dona no resident de 23 anys que estaria relacionada amb els furts amb força en diversos xalets a l'estiu i que estava en recerca judicial. Cal recordar que dos homes van ser detinguts a finals de juliol per quatre furts amb força en habitatges d'Andorra la Vella i l'Aldosa de la Massana. Els lladres aprofitaven l'absència dels propietaris per accedir a l'interior dels domicilis forçant portes o finestres, i s'haurien emportat joies, rellotges i diners.

Així mateix, dijous, un resident de 18 anys va ser detingut després d’intentar un furt a les instal·lacions d’un departament del comú de Canillo. El jove va causar danys per valor de 500 euros i només es va endur quatre euros en xavalla i un sobre amb comprovants de compres.

La policia informa també que quatre persones van ser detingudes aquest cap de setmana en possessió de drogues. Dijous, un resident de 25 anys va ser controlat a la frontera del riu Runer, gràcies a l’ajut d’un gos ensinistrat, quan entrava al país en un autocar de línia regular en possessió de quatre plaques d’haixix d’un pes de 192,4 grams amagades a les sabates.

A la mateixa frontera, divendres, un home no resident de 47 anys accedia al Principat en un turisme particular en possessió d’1,4 grams de cocaïna i 9,4 d'haixix i un altre dissabte a la mateixa frontera amb dos pastilles d'èxtasi. Finalment, diumenge un jove resident va ser detingut a Escaldes-Engordany en un control rutinari al carrer amb quatre embolcalls de cocaïna (2,4 grams) i 1.080 euros en bitllets de 50, 20, 10 i 5 euros.

Així mateix, dissabte a Arinsal, va ser detingut un resident de 35 anys que va manifestar que havia estat agredit però que es va mostrar molt exaltat, i va oferir una forta resistència i va proferir injúries als agents. L'endemà, un resident de 25 anys va ser detingut per causar danys en dues barreres d’un aparcament d’Escaldes-Engordany. El detingut hauria participat anteriorment en una baralla i seria també el responsable d’una agressió denunciada per la seva exparella.

Finalment, la policia informa que altres nou persones van ser detingudes en diferents controls d’alcoholèmia per conduir sota els efectes de l’alcohol, i en destaca la d’un resident de 66 anys, el passat 27 de novembre, que presentava una taxa de 2,18 g/l, i que va ser enxampat en el marc de la campanya de controls posada en marxa per la policia en aquestes dates.

Etiquetes