Publicitat
Publicitat

Detingudes tres persones relacionades amb una xarxa de distribució de marihuana

Aquestes tres detencions formen part de les 11 efectuades per la Policia durant la setmana de l'1 al 7 de juny

La Policia va detenir el passat dimarts i dimecres tres persones per presumptes delictes contra la salut pública, en el marc d'una operació judicialitzada oberta el passat novembre i que va permetre desmantellar una xarxa de distribució i venda de marihuana. Aquestes tres detencions formen part de les 11 efectuades per la Policia durant la setmana de l'1 al 7 de juny.

La Policia va detenir la setmana passada una dona andorrana de 47 anys, un home andorrà de 25 i un resident espanyol de 22, per presumptes delictes contra la salut pública. Aquestes detencions formen part de l'operació que el passat novembre ja va permetre detenir dos homes com a presumptes integrants d'una xarxa de distribució i venda a l'engròs de marihuana.

D'altra banda, el passat dijous, la Policia va detenir a la frontera francoandorrana una jove francesa no resident de 18 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 2 grams de MDMA, 0,3 grams d'èxtasi i 1 gram d'haixix.

Els agents també van detenir aquest dissabte a Escaldes-Engordany, un resident francès de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física, i un resident portuguès de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i contra el patrimoni. La patrulla va ser requerida per un home, que hauria estat agredit físicament per tres individus, que li haurien sostret 150 euros de la seva cartera. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Pel que fa a la seguretat del trànsit, la Policia va detenir quatre persones la setmana passada per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Dues detencions es van produir el dijous a un andorrà de 32 anys, amb una taxa d'1,65 g/l., i un resident portuguès de 50 anys, amb una taxa d'1,82 g/l., després de patir un accident amb ferit. Posteriorment, divendres, els agents van detenir una resident espanyola de 26 anys, amb una taxa d'1,21 g/l., i diumenge, es va detenir un resident portuguès de 39 anys, amb una taxa de 2,37 g/l.

Diumenge també es va detenir a Escaldes-Engordany, un resident portuguès de 19 anys, com a presumpte autor d'injúries i resistència greu a funcionaris de Policia.